PostRace Podcast AbuDhabi 2022

Het was de laatste race waar Perez het niet heeft weten te verzilveren maar heeft verbronsd. Het seizoen zit erop dus we hebben een extra lange podcast dit keer. Diana, Martin, Michel, Richard en Tim verzorgen het altijd aangename stemgeluid dus schroef het volume omhoog want ze gaan los.

PostRace Podcast Brazilië 2022

Toestanden in Brazilië en wij praten er over. Wat ging er mis in het hoofd van Verstappen? De verdiende win van een dominante Russell en meer. Tune in want Tim, Richard, Martin en Michel zijn aan het woord.

PreRace Podcast Brazilië 2022

Tim en Jordy bespreken van alles en nog wat vooraf de GP van Brazilië. Het seizoen loopt ten einde en balansen worden opgemaakt, luister mee naar dit magisch duo. Racetalk is er voor jullie, de echte fan, love us.

PostRace Podcast Mexico 2022

Verstappen pakt zijn veertiende overwinning en wederom een record. We hebben betere races gezien maar dat schuwt ons niet er toch uitgebreid over te praten. #spreadthelove

PostRace Postcast COTA 2022

Een kuurtje van een uurtje. Ongecensureerd gaan we los op alles dus luister en huiver. De usual suspect slepen je mee terug de race in.

PostRace Podcast Japan 2022

Regen, een sprintrace, commotie en een tweevoudig wereldkampioen Formule 1. De tweede kampioenschapstitel is binnen voor Max Verstappen, en wat voor één! Op de beker graveren ze heel groot DOMINANT en in die letters graveren ze de naam Max Verstappen. Wij blikken terug op de race dus druk op de afspeelknop… gewoon doen. Doe eens

PreRace Podcast Japan 2022

Diana en Tim bespreken in deze godsvroege podcast de gereden sessies en blikken vooruit op wat komen gaat.

PostRace Podcast Singapore 2022

Wat kon er misgaan? Alles. Op de verregende knakenbaan in Singaporelovesong was het Max die tot Kelly zijn verdriet mocht zingen. Maar hoe denken Diana, Martin, Michel en Richard erover? Druk op de afspeelknop en huiver want we behandelen een uur lang alles.

PreRace Podcast Singapore 2022

Gaat Verstappen dit weekend zijn tweede titel veilig stellen? Diana en Tim blikken vooruit en nemen je mee in de wondere wereld van Formule 1.