PostRace Podcast Italië 2022

Nyck Nyck Nyck Super Nyck Nyck Super Super Nyck Nyck Nyck… te vroeg? We beschouwen de Grote Prijs van Italië terug met Diana, Richard en Tim

PostRace Podcast Nederland 2022

We behandelen een breed scala aan onderwerpen waaronder de Nederlandse GP tot aan pizza’s aan toe. Langer dan normaal maar de moeite waard. Enjoy voordat we naar Monza verkassen. De stemmen zijn van Diana, Martin, Michel en Tim.

PreRace Podcast Nederland 2022

Michel stelt de vragen, Richard en Tim geven antwoord. Zandvoort mensen, het is zover. Wat zijn de verwachtingen na 3 dagen testen?

PostRace Podcast België 2022

Wat een race en wat een dominantie! Zijn we al een beetje bijgekomen? Diana, Michel, Nick en Richard bespreken deze onvergetelijke race onder het genot van een Spaatje.

Summerbreak Chaos Podcast 2022

Een podcast van een kakofonie aan geluiden waarin we terugblikken op de eerste seizoenshelft en vooruit kijken op de resterende races. Wij nemen je mee, pak ons handje maar vast.

PostRace Podcast Hongarije 2022

Pak drinken en ga zitten, ga hardlopen of je hond uitlaten met een plastic zakje in je hand met oordopjes in want hij is er weer. Diana en Tim bespreken de magnifieke overwinning van Max Verstappen en Failrari.

PreRace Podcast Hongarije 2022

Diana en Tim nemen je mee naar Hongarije waar RBR nu al het onderspit delft. Kunnen ze terugslaan in de kwalificatie en in de race?

PostRace Podcast Frankrijk 2022

NOOOOOO!! Hij staat weer online. Strak op elkaar ingespeeld behandelen we de Franse GP waar Ferrari een puntje aan kan zuigen. Luister naar Martin, Michel, Richard en Tim die je bijpraten en hun licht schijnen op een-na-laatste race voor de zomerstop.

PreRace Podcast Frankrijk 2022

Dennis en Tim kijken alvast vooruit naar de GrandPrix van Frankrijk. De kansen van de koplopers, de layout van deze baan en in het verleden behaalde resultaten die wel of geen garantie bieden.