PostRace AbuDhabi 2023

Win nummertje 19(b) Dit was t weer lieve luisteraars. Nu de onoverkomelijke abyss weer, tot de volgende. We zegenen je familie

PostRace Podcast Las Vegas 2023

Een showman die de show hekelt stal de show en zong Viva Las Vegas in een Elvis pakje. 99% show en 1 % race werd 100% show en 100% race met een naar bijsmaakje voor Ferrari.

PostRace Podcast São Paulo 2023

The usual suspect won. Maar wat een fenomenale race van Checo Perez. Op maar 34,2 eindigen op P4 is euforie. Een dag die we niet snel zullen vergeten en waar nog lang over nagepraat zal worden dankzij Alonso. Horner blij, wij blij.

PostRace Podcast Qatar 2023

3 is eigenlijk z’n magische nummer en nu heeft hij er 3 3 keer raden wie 33, dat is wie Nie zeggen wie, want we weten wie Hieperdepiep op naar 3 plus 1 Zijn huidige nummer Nu weet je wie hihi (sorry)

PostRace Podcast Japan 2023

Checko wat we doen yo! De afterparty van het constructeurs kampioenschap door je radio. Ongenadig hard snijden we een burrito open en ontleden hem, alles analyserend, want zo zijn wij. Geniet er nou maar van want voor dat je er erg in hebt is het winterstop. Joe

PostRace Podcast Singapore 2023

Een off weekend voor de stieren, Russell foks it in the barriers en Sainz triomfeert op deze meedogenloze fysieke sloper. Wij blikken terug en beantwoorden de meest onnozele vragen want zo rollen wij.

PostRace Podcast Italië 2023

Volgens Carlos zijns inziens had hij m kunnen winnen maar de realiteit bleek anders. Nummer 10 voor ’t jochie van Jos Wij praten, jullie luisteren

PostRace Podcast Nederland 2023

Wielhelmoes van Nassau bin ich von Deutschen Blut, der Konig von Spanien erhen wir auch und Max hatte schon wieder gewonnen und wir reden daruber.

PostRace Podcast België 2023

De laatste race voor de zomerstop. Allard Kalff, 8 tienden, budgetcap, 8 tienden, Piastri, 8 tienden, Mercedes, en nog veel meer 8 tienden. Slinger aan die handel, joe!